Horari

DL-DV: 09 a 13:30 | 17 a 20

Truca'ns

873 991 761

Whatsapp

681 654 089

Visita'ns

Avda. d'Agramunt, 11 - 25200 - Cervera

Avís legal

Dades del propietari

D'acord amb el que estableix la llei de Serveis de la Societat de la Informació (LSSI), s'informa als usuaris de www.multimedics.es que aquests són les dades del propietari d'aquest lloc web:

L'accés al lloc web www.multimedics.es, propietat de MULTIMÈDICS Cervera, S.L. i l'ús dels serveis que en aquest lloc web s'ofereixen, implica l'acceptació dels següents termes i condicions d'ús.

Propietat intel·lectual

El disseny, codi font i continguts del lloc web www.multimedics.es estan protegits per la legislació espanyola pel que fa als drets de propietat intel·lectual i industrial a favor de MULTIMÈDICS Cervera, S.L., quedant prohibida la seva reproducció, distribució o comunicació pública, total o parcial, sense l'autorització expressa de MULTIMÈDICS Cervera, S.L.

Política de Privadesa i Protecció de Dades (L.O.P.D.)

MULTIMÈDICS Cervera, S.L. informa als usuaris del lloc web www.multimedics.es, que podrà crear un arxiu automatitzat amb les dades personals que siguin posats en el seu coneixement, ja sigui com a conseqüència de la utilització dels serveis oferts a www.multimedics.es, a causa d'enviaments al correu electrònic de contacte admin@multimedics.es o per l'ús de formularis de contacte o inscripció presents en el lloc web. En tot cas, l'emmagatzematge, protecció i ús d'aquestes dades per part de MULTIMÈDICS Cervera, S.L. serà conforme a l'estricte compliment del que estableix la legislació en matèria de protecció de dades.

En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, els usuaris podran exercitar, en qualsevol moment, els drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les seves dades, que haguessin estat recopilades i arxivades. L'exercici d'aquests drets haurà d'efectuar mitjançant comunicació escrita dirigida a MULTIMÈDICS Cervera, S.L. (Avda. d'Agramunt, 11 - 25200 - Cervera) o a l'adreça de correu electrònic de contacte (admin@multimedics.es) indicant en qualsevol dels casos, com a referència "DADES PERSONALS" i el referit dret que pretenguin accionar, adjuntant còpia del seu document nacional d'identitat.

Disponibilitat i actualitzacions

MULTIMÈDICS Cervera, S.L. es reserva el dret a interrompre en qualsevol moment i sense previ avís l'accés al lloc web www.multimedics.es, així com a modificar o eliminar la configuració del lloc, els continguts que en l'es mostren o la prestació de qualsevol o de tots els serveis que es presten a través del mateix, ja sigui per motius tècnics, de seguretat, de manteniment o per qualsevol altra causa. Aquesta interrupció, edició o eliminació podrà tenir caràcter temporal o definitiu, sense que d'això es derivi cap responsabilitat per a MULTIMÈDICS Cervera, S.L.

Ús del lloc web, els seus continguts i serveis

L'accés als continguts i serveis que s'ofereixen a www.multimedics.es, i la utilització dels mateixos per part de l'Usuari, es porta a terme pel seu propi compte i risc.

MULTIMÈDICS Cervera, S.L. no es responsabilitza de possibles danys o perjudicis que sofreixi l'usuari, ni de possibles problemes tècnics o errades en els equips informàtics de l'usuari, que es produeixin a causa de:

Marques

En www.multimedics.es pot ser que s'esmentin de forma indirecta ia nivell informatiu alguns termes i logotips, que constitueixen marques registrades pels seus respectius propietaris, no fent-nos responsable de la utilització inadequada que poguessin fer terceres persones respecte a aquestes marques.

Enllaços

MULTIMÈDICS Cervera, S.L. no es fa responsable d'aquelles altres dades, llocs web o arxius als que sigui possible accedir a través d'enllaços (links) disponibles entre els continguts de www.multimedics.es, atès que aquestes pàgines o arxius objecte d'enllaç són responsabilitat dels seus respectius titulars. MULTIMÈDICS Cervera, S.L., per tant, ni aprova, ni fa seus els productes, serveis, continguts, informació, dades, arxius i qualsevol classe de material existent en tals pàgines web o arxius i no controla ni, de conformitat amb el que disposa la LSSICE , es fa responsable de la qualitat, licitud, fiabilitat i utilitat de la informació, continguts, dades i serveis existents en els llocs enllaçats i que són aliens a www.multimedics.es. En el cas que un òrgan competent declari la il·licitud de les dades, ordenat la seva retirada o que impossibiliti el accés als mateixos, o s'hagués declarat l'existència de la lesió, els enllaços que s'indiquin serien immediatament retirats, pel que fa així se li notifiqui expressament a MULTIMÈDICS Cervera, S.L.

Menú